Теоретичне дослідження терміна "стійкість" - Кравцов, Д. Р.; Kravtsov, D. R. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 238-239, 2018)
Здійснено теоретичний аналіз поняття "стійкість", "психологічна стійкість", "стресостійкість", "емоційна стійкість" та поняття "життєстійкість". Розглянуто загальні положення про те, що передбачає стресостійкість.

A theoretical analysis of the concept of "sustainability", "psychological stability", "stress resistance", "emotional stability" and concepts "viability". The general provisions about what it provides have been considered stress resistance.

Осуществлен теоретический анализ понятия "устойчивость", "психологическая устойчивость", "стресоустойчивость", "эмоциональная устойчивость" и понятия "жизнестойкость". Рассмотрены общие положения о том, что предполагает стрессоустойчивость.
Кравцов, Д. Р. Теоретичне дослідження терміна "стійкість" / Дмитро Русланович Кравцов // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. –Харків, 2018. – С. 238-239.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; стійкість; stability; устойчивость; психологічна стійкість; psychological stability; психологическая устойчивость; стресостійкість; stress resistance; стрессоустойчивость; емоційна стійкість; emotional stability; эмоциональная стойкость; життєстійкість; vitality; жизнестойкость