Актуальні підходи у підготовці майбутніх працівників Національної поліції України до застосування заходів поліцейського примусу - Ярещенко, О. А.; Yareschenko, O. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2475-7572; Моргунов, О. А.; Morgunov, O. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2259-3620 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 96-99, 2018)
Проаналізовано дидактичні принципи, які покладені в основу організації підготовки майбутніх працівників Національної поліції України до застосування заходів поліцейського примусу. Підкреслено значущість чіткого дотримування дидактичних принципів, на яких засновано навчання майбутніх поліцейських відповідних рухових дій, для досягнення високої якості навчання, гарантування в подальшому стабільно високих результатів в ході законного застосування фізичної сили проти правопорушників, самозахисту та успішного виконання професійно- службових завдань.

Проанализированы дидактические принципы, которые положены в основу организации подготовки будущих работников Национальной полиции Украины в применения мер полицейского принуждения. подчеркнуто значимость четкого соблюдения дидактических принципов, на которых основано обучение будущих полицейских соответствующих двигательных действий, для достижения высокой качества обучения, обеспечение в дальнейшем стабильно высоких результатов в ходе законного применения физической силы против правонарушителей, самозащиты и успешного выполнения профессионально служебных задач.

The didactic principles which are the basis of the organization are analyzed training of future employees of the National Police of Ukraine to the use of police coercion measures. Significance is emphasized strict adherence to the didactic principles on which education is based future policemen of the appropriate motor action, to achieve high quality of training, guaranteeing in the future stable high results in the course of lawful use of physical force against offenders, self-defense and successful implementation of professional- service tasks.
Моргунов, О. А. Актуальні підходи у підготовці майбутніх працівників Національної поліції України до застосування заходів поліцейського примусу / О. А. Моргунов, О. А. Ярещенко // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр.[матеріалів конф. (м. Харків, 24 трав. 2018 р.)] / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, Каф. спец. фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 96-99.
Keywords: высшие учебные заведения со специфическими условиями обучения; заходи поліцейського примусу; дидактичні принципи; рухові дії; рухова програма; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; меры полицейского принуждения; measures of a policeman coercion; дидактические принципы; didactic principles; двигательные действия; motor action; двигательная программа; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; higher education institution with specific conditions of learning; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; motor program; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police