Міжнародний досвід США та Франції у сфері оборони - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014. - Т. 15.-С. 193-199, 2014)
У статті проаналізовано міжнародний досвід правового регулювання у сфері оборони США та Франції; розроблено ґрунтовні висновки і пропозиції щодо розглядуваної теми.

In this scientific article analyzes the international experience of legal regulation of USA and France. Also developed solid conclusions and proposals recommendations on the topic.

В статье осуществлен анализ международного опыта правового регулирования в сфере обороны США и Франции; разработаны обстоятельные выводы и предложения по рассматриваемой теме.
Международный опыт США и Франции в сфере обороны
International experience in the United States and France in the field of defense
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; оборона країни; оборона страны; безпека; безопасность; національна безпека; национальная безопасность; Франция; Франція; USA; США; France; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; defense of the country; security; national security; держава; государство