Адміністративно-правовий статус Національної поліції України як суб’єкта здійснення превентивної діяльності: поняття та структура - Парханов, Г. Р.; Parkhanov, H. R. (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. – 2018. – Вип. 36, т. 1. - С. 144-147, 2018)
Досліджено поняття та структура адміністративно-правового статусу органів Національної поліції. Запропоновано функціональне визначення адміністративно-правового статусу Національної поліції як суб’єкта здійснення превентивної діяльності й виокремлено його основні елементи.

The concept and structure of the administrative and legal status of the National Police are studied. The functional definition of the administrative and legal status of the National Police as a subject of preventive activity is proposed and its main elements are singled out.

Исследовано понятие и структура административно-правового статуса органов Национальной полиции. Предложено функциональное определение административно-правового статуса Национальной полиции как субъекта осуществления превентивной деятельности и выделены его основные элементы.
Administrative and legal status of National Police of Ukraine as a subject of the implementation of privetent activity: concept and structure
Административно-правовой статус Национальной полиции Украины как субъекта осуществления превентивной деятельности: понятие и структура
Парханов, Г. Р. Адміністративно-правовий статус Національної поліції України як суб’єкта здійснення превентивної діяльності: поняття та структура / Парханов Г. Р. // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. – 2018. – Вип. 36, т. 1. - С. 144-147.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; адміністративно-правовий статус; административно-правовой статус; administrative and legal status; превентивна діяльність; превентивная деятельность; preventive activities