Права людини і громадянина у конституційних актах Української Центральної Ради - Логвиненко, Є. С.; Lohvynenko, Ye. S.; Логвиненко (Велика) Євгенія Сергіївна (Національні та міжнародні механізми захисту прав людини: матеріали Всеукр. кругл. столу (м. Харків, 20 квіт. 2016 р.). – Харків : ХНУВС, 2016. – С. 181-183, 2016)
У тезах доповіді здійснено аналіз конституційних актів Української Народної Республіки, які гарантували основні права і свободи громадян.

The report's theses analyze the constitutional acts of the Ukrainian People's Republic, which guaranteed the fundamental rights and freedoms of citizens.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; права людини; громадяднин; Українська Центральна Рада