Суб’єкти реформування системи органів внутрішніх справ України: склад і повноваження - Зозуля, І. В.; Zozulia, I. V.; Зозуля Ігор (Форум права. – 2009. – № 3. – С. 247–263, 2009)
Визначено перелік реальних суб’єктів реформування системи органів внутрішніх справ України та надана стисла характеристика їх участі у цьому процесі, заснована на компетенції та нормативно-правових повноваженнях.

The list of real subjects of reforming of system of law-enforcement bodies of Ukraine is defined and the short characteristic of their participation in this process, based on the competence and is standard-legal powers is given.

Определен перечень реальных субъектов реформирования системы органов внутренних дел Украины и дана краткая характеристика их участия в этом процессе, основанная на компетенции и нормативно-правовых полномочиях.
Subjects of Reforming of System of Law-Enforcement Bodies of Ukraine: Structure and Powers
Субъекты реформирования системы органов внутренних дел Украины: состав и полномочия
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; національна безпека; реформування МВС; повноваження; национальная безопасность; national security; реформирование МВД; полномочия; reform of the Ministry of Internal Affairs