«Запозичена праця»: перспективи правового регулювання - Шопіна, І .М.; Shopina, I .M. (Форум права. - 2006. - № 3. – С.129-135, 2006)
У зв’язку з поширенням нестандартних форм зайнятості запропоновано ратифікувати Конвенцію МОП про приватні агентства зайнятості, розробити та прийняти закон, що б регулював діяльність приватних служб зайнятості, внести зміні до Кодексу законів про працю України та Закону України «Про зайнятість населення», посилити державний контроль за приховування трудових правовідносин під видом договорів підряду.

In connection with distribution of non-standard forms of employment it is offered to ratify the Convention the squanderer about private agencies of employment to develop and pass the law which would adjust activity of private services of employment to make changes to the Code of laws on work of Ukraine and the Law of Ukraine «About employment of the population », to strengthen the state control of concealment labor legal relationship under a kind of turnkey contracts.

В связи с распространением нестандартных форм занятости предложено ратифицировать Конвенцию МОТ о частных агентствах занятости, разработать и принять закон, который бы регулировал деятельность частных служб занятости, внести изменения в Кодекс законов о труде Украины и Закон Украины «О занятости населения», усилить государственный контроль за утаивание трудовых правоотношений под видом договоров подряда.
«The Borrowed work»: prospects of legal regulation
«Заимствованная работа»: перспективы правового регулирования
Шопіна, І.М. «Запозичена праця»: перспективи правового регулювання [Електронний ресурс ] // Форум права. - 2006. - № 3. – С.129-135 . – Режим доступу:http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2006-3/06simppr.pdf.
Шопіна І. М. ""Запозичена праця": перспективи правового регулювання." Форум права 3 (2006): 129-135.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; праця; правове регулювання; трудові правовідносини; труд; трудовые правоотношения; правовое регулирование; work; labor legal relations; legal regulation