Modern approaches to countering air and missile threats - Naichuk, Yu. P.; Найчук, Ю. П. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 184-185, 2025)
Підкреслено, що сучасні підходи до протидії повітряним і ракетним загрозам вимагають комплексного підходу, що включає технології, навчання та міжнародне співробітництво. Інвестиції в оборону та інновації є ключовими факторами для забезпечення безпеки у майбутньому.

It is emphasized that modern approaches to countering air and missile threats require a comprehensive approach that includes technology, training and international cooperation. Investment in defense and innovation are key factors for ensuring security in the future.
Keywords: сучасні технології; штучний інтелект; сучасні підходи; протидія повітряним і ракетним загрозам; забезпечення безпеки; modern technologies; artificial intelligence; modern approaches; countering air and missile threats; ensuring security