Сутність та особливості парламентського контролю за діяльністю міліції - Андрєєва, О. Б.; Andrieieva, O. B. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 1 (48). – С. 126-134, 2010)
Уточнено систему суб’єктів контролю за діяльністю міліції, визначено місце та особливості Верховної Ради України серед інших суб’єктів контролю за діяльністю міліції; надано пропозиції щодо внесення змін та доповнень у чинне законодавство із зазначених питань. The system of subjects’ control after police activity is specified. The place and peculiarities of Verkhovna Rada of Ukraine among other control subjects after police activity are determined. Some offers about alteration and amendments to legislation in force on mentioned problems are made. Уточнена система субъектов контроля за деятельностью милиции, определено место и особенности Верховной Рады Украины среди других субъектов контроля за деятельностью милиции; даны предложения относительно внесения изменений и дополнений в действующее законодательство по указанным вопросам.
The essence and features of parliamentary control over the activities of the police
Сущность и особенности парламентского контроля за деятельностью милиции
Андрєєва, О. Б. Сутність та особливості парламентського контролю за діяльністю міліції / О. Б. Андрєєва // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 1 (48). – С. 126-134.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; міліція; милиция; police; парламентський контроль; парламентский контроль; parliamentary control; Верховна Рада України; Верховная Рада Украины; Verkhovna Rada of Ukraine