Правова оцінка діянь, пов'язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів - Бєлоусов, Ю. Л.; Bielousov, Yu. L. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 488-491, 2002)
Досліджено правову оцінку діянь, пов'язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. За ряд діянь, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, передбачена не тільки кримінальна, але й адміністративна відповідальність. The legal assessment of acts related to illicit trafficking in narcotic drugs, psychotropic substances and precursors has been studied. Not only criminal but also administrative liability is provided for a number of acts related to drug trafficking. Исследована правовая оценка деяний, связанных с незаконным оборотом наркотических средств, психотропных веществ и прекурсоров. За ряд деяний, связанных с незаконным оборотом наркотиков, предусмотрена не только уголовная, но и административная ответственность.
Legal assessment of acts related to illicit trafficking in narcotic drugs, psychotropic substances and precursors
Правовая оценка действий, связанных с незаконным оборотом наркотических средств, психотропных веществ и прекурсоров
Бєлоусов, Ю. Л. Правова оцінка діянь, пов'язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів / Ю. Л. Бєлоусов // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 488-491.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; незаконний обіг наркотичних засобів; незаконный оборот наркотических средств; illicit drug trafficking; наркотики; drugs; антинаркотичне законодавство; антинаркотическое законодательство; anti-drug legislation; відповідальність; ответственность; responsibility