Особливості надання психологічної допомоги учасникам бойових дій на етапі відновлення - Мілорадова, Н. Е.; Miloradova, N. E.; Natalia Miloradova (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 29 берез. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 276-278, 2024)
Розглянуто особливості надання психологічної допомоги учасникам бойових дій з урахуванням особистісних змін військовослужбовців під впливом дії правил війни на їх поведінку та комунікацію.

The peculiarities of providing psychological assistance to combatants are considered, taking into account the personal changes of servicemen under the influence of the rules of war on their behavior and communication.

Рассмотрены особенности предоставления психологической помощи участникам боевых действий с учетом личностных изменений военнослужащих под влиянием действия правил войны на их поведение и коммуникацию.
Keywords: психологічна допомога; учасники бойових дій; правила війни; декомпресія; psychological assistance; combatants; rules of war; decompression; психологическая помощь; участники боевых действий; правила войны; декомпрессия