Щодо деяких проблемних питань, які виникають під час призначення технічної експертизи документів - Безсонна, Т. Ф.; Bezsonna, T. F.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2482-9564; Зубцова, Л. С.; Zubtsova, L. S. (Актуальні питання судової експертизи і криміналістики : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф.-полілогу (м. Харків, 15-16 квіт. 2021 р.). – Харків: Право, 2021. – С. 101-102, 2021)
Розглянуто та проаналізовано окремі проблеми, які виникають під час призначення технічної експертизи документів. З’ясовано, що такі проблеми пов’язані з формулюванням питань експерту стосовно об’єктів дослідження та підготовкою матеріалів, що підлягають дослідженню. Запропоновано удосконалити методичні матеріали щодо призначення та проведення технічної експертизи документів.

Some problems that arise during questioned document examination are considered and analyzed. It was found that such problems are related to the formulation of expert questions about the objects of study and the preparation of materials to be studied. The ways of solving the problems of appointing the questioned document examination are determined. It is proposed to improve the methodological materials on the appointment and conduct of the questioned document examination.

Рассмотрены и проанализированы отдельные проблемы, возникающие при назначении технической экспертизы документов. Выяснено, что такие проблемы связаны с формулировкой вопросов эксперту по объектам исследования и подготовкой материалов, подлежащих исследованию. Предложено усовершенствовать методические материалы по назначению и проведению технической экспертизы документов.
Безсонна, Т. Ф. Щодо деяких проблемних питань, які виникають під час призначення технічної експертизи документів / Т. Ф. Безсонна, Л. С. Зубцова // Актуальні питання судової експертизи і криміналістики : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф.-полілогу (м. Харків, 15-16 квіт. 2021 р.) / М-во юстиції України, Нац. наук. центр «Ін-т суд. експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса». – Харків: Право, 2021. – С. 101-102.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; дослідження документів; криміналістична експертиза; спеціальні знання; криміналістична техніка; технічна експертиза документів; документ; document research; forensic examination; special knowledge in criminal proceedings; forensic technique; technical examination of documents; исследование документов; криминалистическая экспертиза; специальные знания; криминалистическая техника; техническая экспертиза документов