Розкриття злочинів у системі соціально- правового механізму протидії злочинності - Литвинов, О. М.; Lytvynov, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2952-8258 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2008.- Вип.40.- С. 120 - 125, 2008)
Стаття змістовно аналізує категорії розкриття злочинів та визначення їх місця у системі більш високого рівня узагальнення. Автор конкретизує зміст понять, береться за вирішення завдань і формування відповідних дефініцій. Статья содержательно анализирует категории раскрытия преступлений и определения их места в системе более высокого уровня обобщения. Автор конкретизирует содержание понятий, берется за решение задач и формирование соответствующих дефиниций. The article analyzes the categories of crime disclosure and their place in the higher level of generalization. The author specifies the content of concepts, undertakes to solve problems and formulate appropriate definitions.
Литвинов, О. М. Розкриття злочинів у системі соціально-правового механізму протидії злочинності / О. М. Литвинов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2008.- Вип. 40.- С. 120 - 125
Keywords: розкриття злочинів; раскрытие преступлений; протидія злочинності; противодействие преступности; соціально- правовий механізм; социально-правовой механизм; категорії розкриття злочинів; категории раскрытия преступлений