Сутність та значення громадської безпеки в державі - Джагупов, Г. В.; Dzhahupov, H. V. (Форум права. – 2010. – № 4. – С. 292–296, 2010)
Досліджено поняття «громадська безпека» та співвідношення його з поняттями «громадський порядок» і «забезпечення громадської безпеки».

A concept «public safety» is in-process investigational and to correlation of him with concepts «public peace» and «providing of public safety».

Исследовано понятие «общественная безопасность» и соотношение его с понятиями «общественный порядок» и «обеспечение общественной безопасности».
Essence and Value of Public Safety is in the State
Сущность и значение общественной безопасности в государстве
Джагупов, Г. В. Сутність та значення громадської безпеки в державі [Електронний ресурс] / Г. В. Джагупов // Форум права. – 2010. – № 4. – С. 292–296 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010-4/10dgvbvd.pdf.
Джагупов Г. В. "Сутність та значення громадської безпеки в державі." Форум права 4 (2010): 292-296.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; громадська безпека; public security; общественная безопасность; public safety