Прогностична компетентність як чинник ефективності професійної діяльності майбутніх правоохоронців - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956; ResearcherID: B-9071-2018 (Inovačné výskum v oblasti sociológie, psychológie a politológie: Zborník z medzinárodná vedecko-practická konferencia (Sládkovičovo, Slovenská republika,10-11 marca 2017) . – Sládkovičovo : Vysoká škola Danubius, 2017. - C. 155-158, 2017)
У тезах доповіді розглянуто поняття професійної компетентності та різні аспекти її фомування у майбутніх правоохоронців. Запропоновані продуктивні засоби формування прогностичних умінь правоохоронців.

В тезисах доклада рассмотрено понятие профессиональной компетентности и различные аспекты ее формования у будущих правоохранителей. Предложенны продуктивные средства формирования прогностических умений правоохранителей.
Швець Д. В. Прогностична компетентність як чинник ефективності професійної діяльності майбутніх правоохоронців / Швець Д. В. // Inovačné výskum v oblasti sociológie, psychológie a politológie: Zborník z medzinárodná vedecko-practická konferencia (Sládkovičovo, Slovenská republika,10-11 marca 2017) . – Sládkovičovo : Vysoká škola Danubius, 2017. - C. 155-158.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; прогностична компетентність; прогностическая компетенция; predictive competence; професійна діяльність; профессиональная деятельность; professional activity; правоохоронці; правоохранители; майбутні правоохоронці; будущие правоохранители