Правочин, що порушує публічний порядок, як беззаперечно недійсний - Перова, О. В.; Perova, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 376-383., 2007)
Розглянуто правочини, що порушують публічний порядок, як беззаперечно недійсні. Рассмотрены сделки, нарушающие общественный порядок, как беспрекословно недействительные. Considerations that violate public order are unconditionally invalid.
Перова, О. В. Правочин, що порушує публічний порядок, як беззаперечно недійсний / О. В. Перова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 376-383.
Keywords: Цивільне право. Цивільно-процесуальне право. Civil Law. Civil and Procedure Law. Гражданское право. Гражданско-процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правочини; сделки; transactions; публічний порядок; публичный порядок; public order; недійсність правочинів; недействительность сделок; нікчемні правочини; ничтожные сделки; недійсні правочини; недействительные сделки; порушення публічного порядку; нарушение общественного порядка