Християнська ідентичність за часів глобалізації - Голопич, І. М.; Golopych, І. М. (Наукові записки [Національного університету "Острозька академія"]. Сер. : Філософія. - 2010. - Вип. 6. - С. 150-155, 2010)
У статті розглядається християнська ідентичність за часів глобалізації та головні підстави, на яких вона ґрунтується. Аналізується головна проблема християнської ідентичності, яка виникає під впливом великого потоку інформації – розуміння Образу Ісуса Христа та самоідентифікації з ним віруючих.

The article deals with the Christian identity in times of globalization and the main grounds on which it is based. The author tries to analyze the main problem of Christian identity, which arises under the influence of the great flow of information - understanding blaspheme Christ and the identity of his believers.

В статье рассматривается христианская идентичность периода глобализации и главные основания на которых она базируется. Анализируется главная проблема христианской идентичности, которая возникает вследствие большого потока информации – понимание Образа Исуса Христа и самоидентификации с ним верующих.
Christian identity in time of globalization
Христианская идентичность за времён глобализации
Keywords: християнська ідентичність; Christian identity; христианская идентичность; ідентичність віруючих; identity of believers; идентичность верующих; ідентичність; identity; идентичность; глобалізація; globalization; глобализация