Деякі питання посилення адміністративної відповідальності у сфері обігу окремих видів харчових продуктів - Джафарова, О. В.; Dzhafarova, O. V.; Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; Погорілець, О. В.; Pohorіlets, O. V.; Джафарова Олена В'ячеславівна; Сергій Шатрава; Олена Погорілець (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 9 груд. 2022 р.). – Вінниця, 2022. – С. 47-50, 2022)
Розглянуто питання посилення адміністративної відповідальності у сфері обігу окремих видів харчових продуктів на підставі аналізу проєкт Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності у сфері обігу окремих видів харчових продуктів».

The issue of strengthening administrative responsibility in the sphere of circulation of certain types of food products was considered based on the analysis of the draft Law of Ukraine "On Amendments to the Code of Ukraine on Administrative Offenses Regarding Strengthening Responsibility in the Sphere of circulation of certain types of food products".

Рассмотрены вопросы усиления административной ответственности в сфере обращения отдельных видов пищевых продуктов на основании анализа проекта Закона Украины «О внесении изменений в Кодекс Украины об административных правонарушениях по усилению ответственности в сфере обращения отдельных видов пищевых продуктов».
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративна відповідальність; administrative responsibility; административная ответственность; харчові продукти; food; пищевые продукты; дієтичні добавки; dietary supplements; диетические добавки; харчові добавки; nutritional supplements; пищевые добавки