Захист особистих немайнових прав здобувачів освіти, які постраждали внаслідок булінгу - Профатіло, Г. Р.; Profatilo, H. R.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1361-8681 (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 148-151, 2019)
Запропоновано розробити послідовний цивільно-правовий механізм захисту прав здобувачів освіти від систематичного фізичного та психологічного тиску.

It is proposed to develop a consistent civil legal mechanism to protect the rights of education seekers against systematic physical and psychological pressure.

Предложено разработать последовательный гражданско-правовой механизм защиты прав соискателей образования от систематического физического и психологического давления.
Профатіло, Г. Р. Захист особистих немайнових прав здобувачів освіти, які постраждали внаслідок булінгу / Галина Романівна Профатіло // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2019. - С. 148-151.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; булінг; bullying; буллинг; цькування; захист особистих немайнових прав; protection of personal non-property rights; защита личных неимущественных прав; здобувачі освіти; education seekers; соискатели образования