Модернізація інформаційно-телекомунікаційної системи «Інформаційний портал Національної поліції України» - Лотоцька, І. Ю.; Lototska, I. Yu. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 21 черв. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 612-615, 2024)
Відмічено, що метою модернізації інформаційно-телекомунікаційної системи «Інформаційний портал Національної поліції України» є створення високонадійної, більш точної, сучасної програмно-технічної інфраструктури поліції, що сприятиме захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави. Це б суттєво вплинуло на вдосконалення інформаційного забезпечення поліції та інформаційної взаємодії правоохоронних та інших державних органів, установ, закладів у сфері боротьби зі злочинністю.

It was noted that the goal of the modernization of the information and telecommunication system "Information portal of the National Police of Ukraine" is to create a highly reliable, more accurate, modern software and technical infrastructure of the police, which will contribute to the protection of the constitutional rights and freedoms of citizens and the interests of the state. This would significantly affect the improvement of the information support of the police and the information interaction of law enforcement agencies other state bodies, institutions, institutions in the field of fighting crime.

Отмечено, что целью модернизации информационно-телекоммуникационной системы «Информационный портал Национальной полиции Украины» является создание высоконадежной, более точной, современной программно-технической инфраструктуры полиции, что будет способствовать защите конституционных прав и свобод граждан и интересов государства. Это существенно повлияло бы на совершенствование информационного обеспечения полиции и информационного взаимодействия правоохранительных и других государственных органов, учреждений, учреждений в области борьбы с преступностью.
Keywords: модернізація; інформаційно-аналітичне забезпечення; «Інформаційний портал Національної поліції України»; інформаційно-телекомунікаційна система; modernization; information and analytical support; "Information portal of the National Police of Ukraine"; information and telecommunication system; модернизация; информационно-аналитическое обеспечение; «Информационный портал Национальной полиции Украины»; информационно- телекоммуникационная система