Сутність та значення робіт із шкідливими та важкими умовами праці - Дідковська, Т. О.; Didkovska, T. O. (Форум права. - 2007. - № 1. – С. 50-53, 2007)
Розкрито зміст та особливості робіт із шкідливими та важкими умовами та їх вплив на робітника у процесі виконання своїх обов’язків.

The maintenance and features of works with harmful and heavy conditions and their influence on the worker is opened during performance of the duties.

Раскрыто содержание и особенности работ с вредными и тяжелыми условиями и их влияние на рабочего в процессе выполнения своих обязанностей.
Сущность и значение работ с вредными и трудными условиями труда
Essence and value of works with harmful and difficult working conditions
Дідковська, Т. О. Сутність та значення робіт із шкідливими та важкими умовами праці [Електронний ресурс] // Форум права. - 2007. - № 1. – С. 50-53. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2007-1/07dtovup.pdf.
Дідковська Т. О. "Сутність та значення робіт із шкідливими та важкими умовами праці." Форум права 1 (2007): 50-53.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Україна. Ukraine. Украина; шкідливі та важкі умови праці; умови праці; вредные и трудные условия труда; условия труда; harmful and difficult working conditions; working conditions; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации