До питань звільнення неповнолітнього від кримінальної відповідальності із застосуванням примусових заходів виховного характеру - Глобенко, Г. І.; Globenko, G. I.; ORCID: https://orcid.org/ 0000-0002-1533-9213 (Напрями реформування кримінального процесуального законодавства в Україні: зб. матеріалів науково-практичного семінару (м. Харків, 10 березня 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 42-43., 2020)
Встановлено умови, що мають передувати прийняттю рішення про застосування до неповнолітнього обвинуваченого примусових заходів виховного характеру. The conditions that must precede the decision to apply coercive measures of an educational nature to a juvenile accused have been established. Установлены условия, которые должны предшествовать принятию решения о применении к несовершеннолетнему обвиняемому принудительных мер воспитательного характера.
Глобенко, Г. І. До питань звільнення неповнолітнього від кримінальної відповідальності із застосуванням примусових заходів виховного характеру / Геннадій Іванович Глобенко // Напрями реформування кримінального процесуального законодавства в Україні : зб. матеріалів науково-практичного семінару (м. Харків, 10 березня 2020 р.) / МВС України; Харківський національний університет внутрішніх справ. Харків. 2020. – С. 42-43.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; звільнення від кримінальної відповідальності; примусові заходи виховного характеру; несовершеннолетние; juvenile; release from criminal liability; освобождение от уголовной ответственности; coercive measures of an educational nature; принудительные меры воспитательного характера; неповнолітні