Окремі аспекти тимчасового затримання транспортних засобів працівниками уповноважених підрозділів Національної поліції як заходу забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення - Пчелін, В. Б.; Pchelin , V. B.; Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Віталій Пчелін; Пчеліна Оксана Василівна (Захист та дотримання прав громадян органами Національної поліції України в умовах воєнного стану : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 7 груд. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 77-79, 2023)
Досліджено питання заходів забезпечення провадження в справах про адміністративні правопорушення. Розглянуто деякі аспекти тимчасового затримання транспортних засобів працівниками уповноважених підрозділів Національної поліції.

The issue of measures to ensure proceedings in cases of administrative offenses was investigated. Some aspects of temporary detention of vehicles by employees of authorized units of the National Police are considered.

Исследованы вопросы мер обеспечения производства по делам об административных правонарушениях. Рассмотрены некоторые аспекты временного задержания транспортных средств работниками уполномоченных подразделений Национальной полиции.
Keywords: провадження у справах про адміністративні правопорушення; proceedings in cases of administrative offenses; производство по делам об административных правонарушениях; тимчасове затримання транспортних засобів; temporary detention of vehicles; временное задержание транспортных средств; нормативно-правове регулювання; normative and legal regulation; нормативно-правовое регулирование