Сучасні принципи діяльності прокуратури як важлива передумова історико-правового аналізу її функціональної складової - Мичка, В. І.; Mychka, V. I. (Прикарпатський юридичний вісник. – 2018. – Вип. 1 (22), т. 3. – С. 38-46, 2018)
Проведено аналіз наукових публікацій, присвячених питанням принципів права, принципам процесуальної діяльності, принципам діяльності прокуратури, принципам кримінального процесу. Охарактеризовано закони про прокуратуру пострадянських та деяких інших країн, приділено увагу принципам діяльності прокуратури.

The analysis of scientific publications devoted to the issues of the principles of law, the principles of procedural activity, the principles of the prosecutor's office, the principles of criminal proceedings. The laws on the prosecutor's office of the post-Soviet and some other countries are characterized, and the principles of the prosecutor's office are given attention.

Проведен анализ научных публикаций, которые посвящены рассмотрению принципов права, принципов процессуальной деятельности, принципов деятельности прокуратуры, принципов уголовного процесса. Проведена характеристика законов о прокуратуре постсоветских и некоторых других стран, уделяется внимание принципам деятельности прокуратуры.
Modern principles of prosecutor's office activity as an important prerequisite for historical and legal analysis of its functional component
Современные принципы деятельности прокуратуры как важная предпосылка историко-правового анализа ее функциональной составляющей
Мичка, В. І. Сучасні принципи діяльності прокуратури як важлива передумова історико-правового аналізу її функціональної складової / В. І. Мичка // Прикарпатський юридичний вісник. – 2018. – Вип. 1 (22), т. 3. – С. 38-46.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; історико-правовий аналіз; историко-правовой анализ; historical and legal analysis; правові принципи; правовые принципы; legal principles; принципи діяльності прокуратури; принципы деятельности прокуратуры; principles of the prosecutor's office; принципи кримінального процесу; принципы уголовного процесса; principles of criminal procedure; зарубіжні країни; зарубежные страны; foreign countries