Кримінальна відповідальність в системі заходів кримінально-правового характеру: поняття, ознаки та види - Купар, Д. Ю.; Kupar, D. Yu. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2017. - Вип. 6(21), т. 2.- С. 135-139, 2017)
У статті досліджуються наявні доктринальні точки зору, що стосуються розуміння сутності, ознак та видів кримінальної відповідальності, і, на підставі цього, формулюються власні узагальнюючі висновки, що полягають в уточненні, конкретизації або розширенні доктринального уявлення про цей правовий феномен.

The article researches into the available scientific opinions regarding the understanding of the nature, features and types of criminal responsibility, and it formulates own generalizing conclusions, which are to clarify, specify and to expand the scientific concepts of this legal phenomenon.

В статье исследуются имеющиеся научные точки зрения относительно понимания сущности, признаков и видов уголовной ответственности, и, на основании этого, формулируются собственные обобщающие выводы, заключающиеся в уточнении, конкретизации, а также расширении научных представлений об этом правовом феномене.
Criminal liability in the system of criminal-law measures: concepts, features and types
Уголовная ответственность в системе мер уголовно-правового характера: понятие, признаки и виды
Keywords: кримінальна відповідальність; заходи кримінально-правового характеру; види кримінальної відповідальності; criminal responsibility; criminal and law measures; types of criminal responsibility; уголовная ответственность; меры уголовно-правового характера; виды уголовной ответственности