Підготовка курсових офіцерів до роботи з персоналом відомчих навчальних закладів МВС України - Червоний, П. Д.; Chervonyi, P. D.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8172-7732 (Педагогіка і психологія формування творчої особистості: проблеми і пошуки : зб. наук. пр. - Київ-Запоріжжя, 2005. – Вип. 35. – С. 385-389, 2005)
В статті розглядаються кадрові причини виникнення проблем у навчально-виховному процесі відомчих навчальних закладів МВС України та можливі шляхи їх подолання. Запропоновано проводити навчання курсових офіцерів педагогічного менеджменту, на яких покладена організаторська та виховна робота з курсантами.

The article deals with the personnel causes of problems in the educational process of the departmental educational institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine and possible ways of overcoming them. It is offered to conduct training of pedagogical management course officers, which are entrusted with organizational and educational work with cadets.

В статье рассматриваются кадровые причины возникновения проблем в учебно-воспитательном процессе ведомственных учебных учреждениях МВД Украины и возможные пути их решения. Предложено проводить обучение курсовых офицеров педагогическому менеджменту, на которых возложена организаторская и воспитательная работа с курсантами.
Червоний, П. Д. Підготовка курсових офіцерів до роботи з персоналом відомчих навчальних закладів МВС України / П. Д. Червоний // Педагогіка і психологія формування творчої особистості: проблеми і пошуки : зб. наук. пр. / редкол. : Т.І. Сущенко (відп. ред.) та ін. – Київ - Запоріжжя. – 2005 – Вип. 35. – С. 385-389.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; курсовые офицеры; officers who educate cadets; курсові офіцери; підготовка до роботи з персоналом; подготовка к работе с персоналом