Загальна характеристика стандартів Європейського Союзу в сфері доступності судового захисту - Кройтор, В. А.; Kroitor, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1849-5721 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 36. - С. 303-309, 2007)
Проаналізовано загальну характеристику стандартів Європейського Союзу в сфері доступності судового захисту. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализирована общая характеристика стандартам Европейского Союза в сфере доступности судебной защиты. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The general characterization of the standards of the European Union in the area of access to justice is analyzed. Practical recommendations are given to address these issues.
Кройтор В. А. Загальна характеристика стандартів Європейського Союзу в сфері доступності судового захисту / В. А. Кройтор // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 36. – С. 303-309.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; Європейський Союз; European Union; Европейский Союз; стандарти; стандарты; standards; судовий захист; judicial protection; судебная защита