Приватноправові відносини та специфіка їх розвитку в мережі Інтернет - Шишка, О. Р.; Shyshka, O. R.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1396-0508; ResearcherID: J-6787-2016 (Форум права. - 2012. - № 1. - С. 1085-1090, 2012)
Розглянута особливість правовідносин які виникають у мережі Інтернет: кіберпростір як різновид і альтернатива звичному простору, специфічні учасники правовідносин, інформаційність об’єктів, форма закріплення правовідносин - електронний документ, міжгалузеве спрямування. Із урахуванням наведеного надано характеристику таких правовідносин та сформовано їх доктринальне поняття.

The features of relationships that occur on the Internet: cyberspace as a kind of alternative and conventional space-specific legal participants, information objects, the shape of the consolidation of relations - an electronic document, inter-sectoral direction. In view of the characteristics of this relationship is represented and formed their doctrinal concept.

Рассмотрена особенность правоотношений которые возникают в сети Интернет: киберпространство как разновидность и альтернатива обычному пространству, специфические участники правоотношений, информативность объектов, форма упрочения правоотношений - электронный документ, межотраслевое направление. С учетом приведенного представлена характеристика такого правоотношения и сформировано их доктринальное понятие.
Private-Law Relationship and the Specifics of Their Development on the Internet
Шишка, О. Р. Приватноправові відносини та специфіка їх розвитку в мережі Інтернет [Електронний ресурс] / О. Р. Шишка // Форум права. — 2012. — № 1. — С. 1085—1090. — Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-1/12sorvmi.pdf
Шишка О. Р. "Приватноправові відносини та специфіка їх розвитку в мережі Інтернет." Форум права 1 (2012): 1085-1090.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; цивільні відносини; цивільні правовідносини; гражданские отношения; гражданские правоотношения; предмет гражданского права; предмет цивільного права; предмет цивільно-правового регулювання; виртуальное пространство; Интернет; Internet; virtual space; legal; subject-matter of civil law; subject-matter of civil legal regulation