Застосування інформаційних технологій у правоохоронній діяльності - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Факультет № 6; Кафедра кібербезпеки та DATA-технологій (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2022)
У збірнику висвітлено погляди науковців та практиків щодо актуальних питань розробки, впровадження і використання компонентів інформаційних технологій в діяльності правоохоронних органів, проблем підготовки кадрів для інформаційно-аналітичних підрозділів правоохоронних органів.

The collection highlights the views of scientists and practitioners regarding the current issues of development, implementation and use of information technology components in the activities of law enforcement agencies, problems of training personnel for information and analytical units of law enforcement agencies.

В сборнике отражены взгляды ученых и практиков по актуальным вопросам разработки, внедрения и использования компонентов информационных технологий в деятельности правоохранительных органов, проблем подготовки кадров для информационно-аналитических подразделений правоохранительных органов.
Застосування інформаційних технологій у правоохоронній діяльності: матеріали Круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2022 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 6, Каф. кібербезпеки та DATA-технологій. – Харків: ХНУВС, 2022. – 167 с.
Keywords: Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; застосування інформаційних технологій; применение информационных технологий; application of information technologies; інформаційні технології; information technology; информационные технологии; правоохоронна діяльність; правоохранительная деятельность; law enforcement activity; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; кібербезпека; cyber security; кибербезопасность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины