Про небезпеку розповсюдження реклами вживання курильних сумішей та одурманюючих засобів - Шульга, Р. О.; Shulha, R. O.; Орлова, Т. А.; Orlova, T. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7635-1160 (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 430-432, 2022)
Розглянуто небезпеку розповсюдження реклами вживання курильних сумішей та одурманюючих засобів. Зазначено, що в Україні зараз постала глобальна проблема пов'язана із масовим вживанням підлітками і молоддю алкогольних і слабоалкогольних напоїв, одурманюючих засобів та курильних сумішей. Обгрунтована необхідність удосконалення нормативної бази в цій сфері.

The danger of spreading advertising for the use of smoking mixtures and intoxicants was considered. It is noted that a global problem related to the mass consumption of alcoholic and low-alcohol drinks, intoxicants and smoking mixtures by teenagers and young people has now appeared in Ukraine. There is a well-founded need to improve the regulatory framework in this area.

Рассмотрена опасность распространения рекламы употребления курительных смесей и одурманивающих средств. Отмечено, что в Украине сейчас возникла глобальная проблема, связанная с массовым употреблением подростками и молодежью алкогольных и слабоалкогольных напитков, одурманивающих средств и курительных смесей. Обоснована необходимость усовершенствования нормативной базы в этой сфере.
Шульга, Р. О. Про небезпеку розповсюдження реклами вживання курильних сумішей та одурманюючих засобів / Роман Олександрович Шульга, Тетяна Анатоліївна Орлова // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 430-432.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; курильні суміші; одурманюючі засоби; вживання курильних сумішей та одурманюючих засобів; реклама; курительные смеси; smoking mixtures; advertising