Запобіжна діяльність слідчого: деякі проблемні питання практичної реалізації - Балац, Р. М.; Balats, R. M.; ORCID.http//orcid.org/0000-0003-2145-9593 (Актуальні проблеми кримінального права, процесу, криміналістики та оперативно-розшукової діяльності : тези ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Хмельницький, 2 березня 2018 року). – Хмельницький : Вид-во НАДПСУ, 2018. – C.254-256., 2018)
Розглядаються проблемні питання щодо відсутності функції запобігання кримінальним правопорушенням в КПК України. Досліджено загальні напрями профілактичної та запобіжної діяльності слідчого під час проведення досудового розслідування та сформульоване питання щодо внесення змін у чинне кримінальне процесуальне законодавство України. The problematic issues concerning the absence of the function of preventing a criminal offense in the CPC of Ukraine are considered. The general directions of preventive and preventive activities of the investigator during the pre-trial investigation were investigated and the question of amending the current criminal procedural legislation of Ukraine was formulated. Рассматриваются проблемные вопросы об отсутствии функции предотвращения уголовным правонарушениям в УПК Украины. Исследовано общие положения проффилактичесской и предотвратительной деятельности следователя во время проведения досудебного расследования и сформулировано вопрос о внесении изменений у действующее уголовно процессуальное законодательство Украины.
Prevention of the investigator: some problematic issues of practical implementation
Актуальні проблеми кримінального права, процесу, криміналістики та оперативно-розшукової діяльності : тези ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Хмельницький, 2 березня 2018 року). – Хмельницький : Вид-во НАДПСУ, 2018. – 264-266 с.
Keywords: запобіжна діяльність слідчого