Правонаступництво фізкультурно-спортивних товариств - Тіхонова, М. А.; Tikhonova, M. A.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4836-5928 (Право і Безпека. - 2008. - № 2, т. 7. - С. 163-167., 2008)
В статті розглядаються питання реорганізації та правонаступництва фізкультурноспортивних товариств. Розглянуті проблеми правонаступництва тих фізкультурноспортивних товариств, які були створені шляхом виділення або поділу відповідних Все радянських фізкультурно-спортивних товариств. В статье рассмотрены вопросы реорганизации и правопреемства физкультурноспортивных обществ. Рассмотрены проблемы правопреемства тех физкультурноспортивных обществ, которые были образованы путем выделения или разделения соответствующих Всесоюзных физкультурно-спортивных обществ. The questions of reorganization of athletic-sporting associations considered in the article. The problems of reorganization are considered those athletic-sporting associations, which were formed by a selection or division of the proper athletic-sporting associations Soviet Union.
Тіхонова, М. А. Правонаступництво фізкультурно-спортивних товариств / М. А. Тіхонова // Право і Безпека. - 2008. - № 2, т. 7. - С. 163-167.
Keywords: Цивільне право. Цивільно-процесуальне право. Civil Law. Civil and Procedure Law. Гражданское право. Гражданско-процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; фізкультурно-спортивні товариства; физкультурно-спортивные товарищества; правонаступництво; правопреемство; Динамо