Аналіз ергономічних показників транспортних засобів, які використовуються в Національній поліції України - Циркулєнко, С. С.; Tsyrkulienko, S. S.; Шевченко, О. О.; Shevchenko, О. О. (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2018. – С. 127-132, 2018)
У роботі шляхом аналізу виявляється недостатність ергономічності транспортних засобів, що використовуються в Національній поліції України на сучасному етапі.

The analysis reveals the lack of ergonomics of vehicles used in the National Police of Ukraine at the present stage.

В работе путем анализа выявляется недостаточность эргономичности транспортных средств, используемых в Национальной полиции Украины на современном этапе.
Циркулєнко, С. С. Аналіз ергономічних показників транспортних засобів, які використовуються в Національній поліції України / С. С. Циркулєнко, О. О. Шевченко // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 24 трав. 2018 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. спец. фіз. підготовки ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 127-132.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National Police of Ukraine; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; екстремальні умови; extreme conditions; экстремальные условия; поліцейський; полицейский; policeman; ергономіка; ergonomics; эргономика; службово-бойова діяльність; служебно-боевая деятельность; service combat activities; транспортний засіб; vehicle; транспортное средство