Школа лідерства в системі військово-патріотичного виховання курсантів і студентів закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання - Алексєєнко, Н. В.; Aleksieienko, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1975-3745 (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 12-13, 2023)
На прикладі досвіду Харківського національного університету внутрішніх справ проаналізовано школу лідерства в системі військово-патріотичного виховання курсантів і студентів закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання.

Based on the experience of the Kharkiv National University of Internal Affairs, the school of leadership in the system of military-patriotic education of cadets and students of higher education institutions with specific learning conditions was analyzed.

На примере опыта Харьковского национального университета внутренних дел проанализирована школа лидерства в системе военно-патриотического воспитания курсантов и студентов высших учебных заведений со специфическими условиями обучения.
Алексєєнко, Н. В. Школа лідерства в системі військово-патріотичного виховання курсантів і студентів закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання / Наталія Володимирівна Алексєєнко // Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2023. – С. 12-13.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Харьковский национальный университет внутренних дел; школа лідерства; школа лидерства; school of leadership; військово-патріотичне виховання; military and patriotic upbringing; военно-патриотическое воспитание; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; учреждения высшего образования со специфическими условиями обучения; higher education institution with specific conditions of learning