Кадрове забезпечення ОВС потребує адекватного правового регулювання - Романюк, В. В.; Romaniuk, V. V.; Віталій Романюк (Харківський національний університет внутрішніх справ в системі підготовки кадрів України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф.,( м. Харків, 26 верес. 2014 р.). – Харків : ХНУВС, 2014. – С. 304-306, 2014)
В тезах доповіді наголошено, що найскладнішим напрямком реформування МВС залишається робота з підготовки кадрів для системи МВС України. Зазначено, що впровадження нової кадрової технології, сконцентрованої на ефективному кадровому забезпеченні, є основним джерелом позитивних змін в роботі органів внутрішніх справ.

In the theses of the report is noted that the most difficult area for reforming the Ministry of Internal Affairs is the work on training personnel for the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine. It is noted that the introduction of new personnel technology, focused on effective staffing, is the main source of positive changes in the work of law enforcement bodies.

В тезисах доклада отмечено, что самым сложным направлением реформирования МВД остается работа по подготовке кадров для системы МВД Украины. Отмечено, что внедрение новой кадровой технологии, сконцентрированной на эффективном кадровом обеспечении, является основным источником позитивных изменений в работе органов внутренних дел.
Романюк, В. В. Кадрове забезпечення ОВС потребує адекватного правового регулювання / Віталій Володимирович Романюк // Харківський національний університет внутрішніх справ в системі підготовки кадрів України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф.,( м. Харків, 26 верес. 2014 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2014. – С. 304-306.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; кадрове забезпечення; staffing; кадровое обеспечение