Сутність та види адміністративно-правових відносин за участю фінансових компаній з торговлі цінними паперами - Радько, Д. В.; Radko, D. V. (Право і Безпека. - 2008. - № 2, Т. 7. - С. 123-127., 2008)
В статті здійснено уточнення сутності та видів адміністративно-правових відносин за участю фінансових компаній з торгівлі цінними паперами. В статье осуществлено уточнение сущности и видов административно-правовых отношений с участием финансовых компаний по торговле ценными бумагами. The article clarifies the essence and types of administrative and legal relations involving financial trading companies.
Радько, Д. В. Сутність та види адміністративно-правових відносин за участю фінансових компаній з торговлі цінними паперами / Д. В. Радько // Право і Безпека. - 2008. - № 2, т. 7. - С. 123-127.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; financial campaigns; цінні папери; ценные бумаги; securities; торгівля; торговля; адміністративно-правові відносини; административно-правовые отношения; фінансові компанії; финансовые компании