Правова природа літературного твору - Кріцак, Ю. О.; Kritsak, Yu. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 279-286, 2011)
Проаналізовано правову природу літературного твору, сформульовано його поняття. Проведено порівняння літературного твору з інформацією та з цієї точки зору проаналізовано зміст літературного твору. The legal nature of a literary work is analyzed, its notion is given. The comparison of a literary work with the information is spent and from this point of view the literary work maintenance is analyzed. Проанализирована правовая природа литературного произведения, сформулировано его понятие. Проведено сравнение литературного произведения с информацией и с этой точки зрения проанализировано содержание литературного произведения.
Legal nature of a literary work
Правовая природа литературного произведения
Кріцак, Ю. О. Правова природа літературного твору / Ю. О. Кріцак // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 279-286.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правова природа; правовая природа; legal nature; літературний твір; литературное произведение; literary work; поняття; понятие; concept; інформація; информация; information