Основні завдання поліції Латвії та України: порівняльно-правовий аналіз - Чумак, В. В.; Chumak, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6171-2250 (Наукові пошуки у ІІІ тисячолітті: соціальний, правовий, економічний та гуманітарний виміри : тези доп. Між нар. Наук.-практ. конф. (м. Кіровоград, 22–23 квіт. 2016 р.). –Кіровоград, 2016. - С. 247-249, 2016)
Проаналізовано основні завдання поліції Латвії та України: порівняльно-правовий аналіз.

The basic tasks of the police of Latvia and Ukraine are analyzed: comparative legal analysis.

Проанализированы основные задачи полиции Латвии и Украины: сравнительно-правовой анализ.
Чумак, В. В. Основні завдання поліції Латвії та України: порівняльно-правовий аналіз / Чумак Володимир Валентинович // Наукові пошуки у ІІІ тисячолітті: соціальний, правовий, економічний та гуманітарний виміри : тези доп. Між нар. Наук.-практ. конф. (м. Кіровоград, 22–23 квіт. 2016 р.) / Кіровоград. ін-т держ. та муніцип. управління Класич. приват. ун-ту. –Кіровоград, 2016. - С. 247-249.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; Латвійська Республіка; Латвія; полиция; поліція; police