До проблеми визначення критеріїв диференціації правового регулювання праці службовців правоохоронних органів - Бондар, В. І.; Bondar, V. I. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2017. - Вип. 1 (16), т. 4. - С. 74-77, 2017)
Визначено поняття «диференціації правового регулювання праці службовців правоохоронних органів». Зазначено, що під критеріями диференціації правового регулювання праці службовців правоохоронних органів слід розуміти сукупність чинників та факторів, які не просто обумовлюють, а й певним чином обґрунтовують доцільність здійснення відповідної диференціації. Встановлено, що критерії диференціації правового регулювання праці службовців правоохоронних органів найбільш доцільно поділити на дві великі групи: 1) об’єктивні, тобто такі, що не залежать від особистих якостей працівника; та 2) суб’єктивні критерії, які напряму пов’язані із особистісними якостями кожного окремого службовця.

The concept of "differentiation of the legal regulation of the work of law enforcement officials" is defined. It is noted that the criteria for differentiating the legal regulation of the work of law enforcement officers should be understood as a set of factors and factors that not only condition, but also in a certain way justify the expediency of carrying out the appropriate differentiation. It was established that the criteria for differentiating the legal regulation of the work of law enforcement officials are most expediently divided into two large groups: 1) objective, that is, those that do not depend on the personal qualities of the employee; and 2) subjective criteria that are directly related to the personal qualities of each individual employee.

Определено понятие «дифференциации правового регулирования труда служащих правоохранительных органов». Под критериями дифференциации правового регулирования труда служащих правоохранительных органов следует понимать совокупность факторов, которые не просто обуславливают, но и определенным образом обосновывают целесообразность осуществления соответствующей дифференциации. Установлено, что критерии дифференциации правового регулирования труда служащих правоохранительных органов наиболее целесообразно разделить на две большие группы: 1) объективные, то есть не зависящие от личных качеств работника; и 2) субъективные критерии, напрямую связанные с личностными качествами каждого отдельного служащего.
The problem of determining the criteria for differentiation of legal regulation of the work of law enforcement officials
К проблеме определения критериев дифференциации правового регулирования труда служащих правоохранительных органов
Бондар, В. І. До проблеми визначення критеріїв диференціації правового регулювання праці службовців правоохоронних органів / В. І. Бондар // Прикарпатський юридичний вісник. - 2017. - Вип. 1 (16), т. 4. - С. 74-77.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; службовці правоохоронних органів; law enforcement officials; служащие правоохранительных органов; державна служба; public service; государственная служба; диференціація; differentiation; дифференциация; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование; трудові відносини; labor relations; трудовые отношения