Особливості соціально-психологічних уявлень неповнолітніх дівчат про себе і про особистість проститутки - Бондаренко, Л. О.; Bondarenko, L. O. (Актуальні проблеми психології. - 2014. - Т. 7, вип. 35. - С. 15-23, 2014)
Досліджено особливості соціально-психологічних уявлень неповнолітніх дівчат про себе та про особистість проститутки. У якості досліджуваних взяли участь дівчата 14-17 років. Виявлено відмінності соціально-психологічних уявлень про себе та особистість проститутки у школярок, вихованок інтернатів та дівчат, які були зайняті у сфері секс-індустрії.

Peculiarities of socio-psychological perceptions of minor girls about themselves and about the personality of a prostitute have been studied. Girls aged 14-17 took part as research subjects. Differences in socio-psychological self-perceptions and the personality of a prostitute among schoolgirls, boarding school students and girls who were employed in the sex industry were revealed.

Исследованы особенности социально-психологических представлений несовершеннолетних девушек о себе и личности проститутки. В качестве испытуемых приняли участие девочки 14-17 лет. Выявлены отличия социально-психологических представлений о себе и личности проститутки у школьниц, воспитанниц интернатов и девушек, занятых в сфере секс-индустрии.
Keywords: вихованки інтернату; pupils of the boarding school; воспитанницы интерната; особистість; personality; личность; проституція; prostitution; проституция; соціально-психологічні уявлення; socio-psychological ideas; социально-психологические представления; школярки; schoolgirls; школьницы; секс-індустрія; sex industry; секс-индустрия