Проституція: юридичний та соціально-психологічний аспекти - Бондаренко, Л. О.; Bondarenko, L. O. (Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2013. - № 5. - С. 194-199, 2013)
У статті проаналізовано українське законодавство відносно основних підходів до вирішення проблем секс-індустрії на правовому рівні. Висвітлено причини проституції, напрями подолання проблем, пов’язаних із залученням неповнолітніх до проституції.

The main approaches on solving the problems of the sex industry on the legal level in Ukrainian legislation are analyzed in the article. The main reasons of prostitution, the direction of overcoming the problems associated with the involvement of minors in prostitution are highlighted.

В статье проанализировано украинское законодательство относительно основных подходов к решению проблем секс-индустрии на правовом уровне. Освещены причины проституции, направления преодоления проблем, связанных с привлечением несовершеннолетних к проституции.
Бондаренко, Л. О. Проституція: юридичний та соціально-психологічний аспекти / Л. О. Бондаренко // Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2013. - № 5. - С. 194-199.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; неповнолітні; проституція; профілактика проституції; секс-індустрія; сутенерство; Кримінологія. Criminology. Криминология; minors; prostitution; prevention of prostitution; sex industry; pimping; несовершеннолетние; проституция; профилактика проституции; секс-индустрия; сутенерство