Атестація службовців правоохоронних органів - Мельник, К. Ю.; Melnyk, K. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8960-0234 (Форум права. – 2010. – № 1. – С. 243–249, 2010)
Проведено дослідження категорії «атестація»; виявлено особливості атестації службовців правоохоронних органів; надано рекомендації з удосконалення національного законодавства у зазначеній сфері.

Research of a category «certification» is conducted; features of certification of serving law enforcement bodies are revealed; recommendations about improvement of the national legislation in the specified sphere are offered.

Проведено исследование категории «аттестация»; выявлены особенности аттестации служащих правоохранительных органов; предложены рекомендации по усовершенствованию национального законодательства в указанной сфере.
Certification of Serving Law Enforcement Bodies
Аттестация служащих правоохранительных органов
Мельник, К. Ю. Атестація службовців правоохоронних органів [Електронний ресурс] / К. Ю. Мельник // Форум права. – 2010. – № 1. – С. 243–249 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010-1/10mkjcpo.pdf.
Мельник К. Ю. "Атестація службовців правоохоронних органів."Форум права 1 (2010): 243-249.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; атестація; прокуратура; суд; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; аттестация; certification; prosecutor’s office agencies; court