Щодо удосконалення інформаційного забезпечення судової діяльності - Єльцов, В. О.; Yeltsov, V. O. (Право і безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 99-103, 2010)
Досліджено сутність інформаційного забезпечення судової діяльності. На підставі аналізу відповідних наукових точок зору та законодавства визначено проблеми у правовому регулюванні відповідних відносин та запропоновано заходи щодо їх удосконалення.

The essence of the informative providing of activity of courts is researched. On the basis of analysis of the proper scientific points of view and proper legislation problems are certain in the legal adjusting of the proper relations and measures on their concordance are offered.

Исследована сущность информационного обеспечения судебной деятельности. На основании анализа соответствующих научных точек зрения и законодательства определены проблемы в правовой регуляции соответствующих отношений и предложены мероприятия по их усовершенствованию.
About improvement informative providing of court activity
Об усовершенствовании информационного обеспечения судебной деятельности
Keywords: інформаційне забезпечення; information support; информационное обеспечение; судова діяльність; judicial activity; судебная деятельность; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование