Підстави виникнення трудових правовідносин з поліцейськими - Худякова, О. В.; Khudiakova, O. V. (Форум права. – 2016. – № 2. – С. 239–243, 2016)
Розглянуто підстави виникнення трудових правовідносин з поліцейськими, а саме наказ про призначення на посаду поліцейського; рішення поліцейської комісії за результатами конкурсу; контракт про проходження служби в поліції; рішення суду. Визначено особливості підстав виникнення трудових правовідносин з поліцейськими та надано пропозиції із вдосконалення відповідного законодавства.

The grounds for the emergence of labor relations with the police, namely the letter of appointment to the post of police considered; Police Commission decision on the results of the competition; a contract for the service in the police; the court's decision. The features of the grounds of the employment relationships with the police and the proposals for improvement of the relevant legislation was fined.

Рассмотрены основания возникновения трудовых правоотношений с полицейскими, а именно приказ о назначении на должность полицейского; решение полицейской комиссии по результатам конкурса; контракт о прохождении службы в полиции; решение суда. Определены особенности оснований возникновения трудовых правоотношений с полицейскими и даны предложения по усовершенствованию соответствующего законодательства.
The Grounds of Labor Relations with the Police
Основания возникновения трудовых правоотношений с полицейскими
Худякова, О. В. Підстави виникнення трудових правовідносин з поліцейськими [Електронний ресурс] / О. В. Худякова // Форум права. – 2016. – № 2. – С. 239–243. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2016_2_37.pdf.
Худякова О. В. "Підстави виникнення трудових правовідносин з поліцейськими." Форум права 2 (2016): 239–243.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; трудові правовідносини; трудовые правоотношения; контракт; поліція; полиция; конкурс; наказ; приказ; трудовий договір; трудовой договор; police; employment contract