Нормативно-правове регулювання участі у судовому процесі органів та осіб, яким законом надано право звертатися до адміністративного суду в інтересах інших осіб - Джафарова, М. В.; Dzhafarova, M. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6203-0027 (Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. - 2021. - № 3. - С. 115-119, 2021)
Визначено місце і роль органів та осіб, яким законом надано право звертатися до адміністративного суду в інтересах інших осіб, серед інших учасників судового процесу, а також з’ясовано коло процесуальних повноважень, спираючись на нормативно-правове регулювання їх участі в судовому процесі.

The place and role of bodies and persons to whom the law gives the right to apply to the administrative court in the interests of other persons, among other participants in the trial, as well as the range of procedural powers was clarified, based on the legal regulation of their participation in the trial.

Определены место и роль органов и лиц, которым законом предоставлено право обращаться в административный суд в интересах других лиц, среди других участников судебного процесса, а также выяснен круг процессуальных полномочий, опираясь на нормативно-правовое регулирование их участия в судебном процессе.
Legal regulation of participation in the court procedure of bodies and persons granted by law to appeal to the administrative court in the interests of others bodies
Джафарова, М. В. Нормативно-правове регулювання участі у судовому процесі органів та осіб, яким законом надано право звертатися до адміністративного суду в інтересах інших осіб / Джафарова М. В. // Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. - 2021. - № 3. - С. 115-119. - DOI: https://doi.org/10.15421/392158.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративний суд; административный суд; administrative court; нормативно-правове регулювання; нормативно-правовое регулирование; regulatory and legal regulation; адміністративне судочинство; административное судопроизводство; administrative proceedings; прокурор; prosecutor; Уповноважений Верховної Ради України з прав людини; Уполномоченный Верховной Рады Украины по правам человека; Commissioner for Human Rights of the Verkhovna Rada of Ukraine; правовий статус; правовой статус; legal status; повноваження; полномочия; powers