Адміністративні проступки, що посягають на громадський (публічний) порядок і громадську (публічну) безпеку: види, юридичний склад, процедури кваліфікації : посібник - Чишко, К. О.; Chyshko, K. O.; Чишко Катерина Олександрівна (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2024)
У посібнику наведено детальну характеристику юридичних складів адміністративних правопорушень, що посягають на громадський (публічний) порядок і громадську (публічну) безпеку, а також акцентовано увагу на особливостях їх елементів, які впливають на кваліфікацію, та прогалинах законодавства, що суттєво ускладнюють цей процес. Посібник буде корисним курсантам, слухачам магістратури, викладачам закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, суддям та працівникам органів Національної поліції.

The manual provides a detailed description of the legal components of administrative offenses that encroach on public order and public safety, as well as focuses on the specifics of their elements that affect qualification and gaps in the legislation that significantly complicate this process. The manual will be useful for cadets, master's students, teachers of higher education institutions with specific learning conditions, judges, and employees of the National Police.
Keywords: Україна; Навчальні видання. Educational edition. Учебные издания; поліція; адміністративні правопорушення; адміністративні проступки; громадський порядок; публічний порядок; громадська безпека; публічна безпека; кваліфікація адміністративних проступків; administrative offenses; public order; public safety; qualification of administrative offenses