Поняття конституційного механізму реалізації права власності - Гаєвська, Ю. С.; Haievska, Yu. S. (Jurnalul juridic national: teorie şi practică = Национальный юридический журнал: теория и практика. - 2016. - № 4 (August). - С. 39-42, 2016)
Охарактеризовано поняття "механізм" в цілому. Проаналізовано філософські, правові, наукові погляди стосовно визначення поняття механізму реалізації права. На підставі визначених поглядів запропоновано авторське визначення поняття конституційного механізму реалізації права власності. The concept of "mechanism" in general is described. Philosophical, legal, scientific views on the definition of the concept of the mechanism of law implementation are analyzed. On the basis of certain views the author's definition of the concept of the constitutional mechanism of realization of the property right is offered. Охарактеризовано понятие "механизм" в целом. Проанализированы философские, правовые, научные взгляды относительно определения понятия механизма реализации права. На основании определенных взглядов предложено авторское определение понятия конституционного механизма реализации права собственности.
Гаєвська, Ю. Поняття конституційного механізму реалізації права власності / Юлія Гаєвська // Jurnalul juridic national: teorie şi practică = Национальный юридический журнал: теория и практика. - 2016. - № 4 (August). - С. 39-42.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; механізм; механизм; mechanism; реалізація; реализация; realization; механізм реалізації прав; механизм реализации прав; mechanism for exercising rights; право власності; право собственности; property rights; конституційний механізм реалізації права власності; конституционный механизм реализации права собственности; constitutional mechanism for exercising property rights