Рівні професійної самооцінки поліцейських - Попова, О. Ю.; Popova, O. Yu.; Александров, Ю. В.; Aleksandrov, Y. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5871-8344 (Забезпечення психологічної допомоги в секторі Сил оборони України : зб. тез Всеукр. міжвід. психол. форуму (м. Київ,30 черв. 2022 р.). – Київ, 2022. – С. 88-90, 2022)
Надано результати дослідження професійної самооцінки поліцейських.

The results of the study of the professional self-assessment of police officers are provided.

Даны результаты исследования профессиональной самооценки полицейских.
Попова, О. Ю. Рівні професійної самооцінки поліцейських / Попова Олена Юріївна, Александров Юрій Васильович // Забезпечення психологічної допомоги в секторі Сил оборони України : зб. тез Всеукр. міжвід. психол. форуму (м. Київ,30 черв. 2022 р.) / МВС України, ДНДІ МВС України, Н.-д. лаб психол. забезп. – Київ [: Вид-во Людмила], 2022. – С. 88-90.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; поліцейський; професійна самооцінка; самооцінка; police officers; professional self-esteem; self-esteem; полицейский; профессиональная самооценка; самооценка