Процесуальна самостійність та незалежність слідчого у кримінальному провадженні: співвідношення понять - Кислюк, Р. О.; Kysliuk, R. O. (Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 88-90, 2019)
Аналізується співвідношення понять "процесуальна самостійність" та "процесуальна незалежність" слідчого у кримінальному провадженні.

The concepts of procedural independence of the investigator in criminal proceedings is analyzed.

Анализируется соотношение понятий "процессуальная самостоятельность" и "процессуальная независимость" следователя в уголовном производстве.
Кислюк, Р. О. Процесуальна самостійність та незалежність слідчого у кримінальному провадженні: співвідношення понять / Ростислав Олександрович Кислюк // Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.) / МВС України ; Харків. нац. ун-т внутр. справ, Фак. № 1 (з підготовки слідчих), Каф. кримінал. процесу та організації досуд. слідства. - Харків, 2019. - С. 88-90.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; слідчий; процесуальна самостійність; процесуальна незалежність; следователь; процессуальная самостоятельность; процессуальная независимость; investigators; procedural independence