Особливості організації практичних занять поліцейських за формою квестових завдань з урахуванням умов воєнного стану - Боровик, М. О.; Borovyk, M. O.; Колісніченко, В. В.; Kolisnichenko, V. V.; Головешко, О. В.; Holoveshko, O. V. (Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 26 трав. 2023 р.)]. – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 378-381, 2023)
Розглянуто особливості організації практичних занять поліцейських за формою квестових завдань з урахуванням умов воєнного стану. Встановлено напрямки діяльності правоохоронців на деокупованих територіях. Запропоновано шляхи вдосконалення організації алгоритмів дій поліцейських з урахуванням умов сьогодення, серед яких використання засобів аеророзвідки, орієнтування на місцевості, дії малих оперативних груп в міській забудові, та лісистій місцевості.

The peculiarities of the organization of practical training of police officers in the form of quest tasks, taking into account the conditions of martial law, are considered. Installed areas of activity of law enforcement officers in the de-occupied territories. Ways to improve the organization of the algorithms of police actions taking into account the current conditions are proposed, including the use of aerial reconnaissance, orientation on the terrain, the actions of small operational groups in urban areas and forested areas.

Рассмотрены особенности организации практических занятий полицейских по форме квестовых задач с учетом условий военного положения. Установлено направления деятельности правоохранителей на деоккупированных территориях. Предложены пути совершенствования организации алгоритмов действий полицейских с учетом условий сегодняшнего дня, среди которых использование средств аэроразведки, ориентировки на местности, действия малых оперативных групп в городской застройке и лесистой местности.
Keywords: підготовка поліцейських; training of police officers; подготовка полицейских; поліцейський квест; police quest; полицейский квест; воєнний стан; martial law; военное положение